Kompānija "Audi" oficiāli paziņojusi, ka markas mazāko sērijveida modeli "A1" prezentēs nākamā gada martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē. Šobrīd autoražotājs uzsācis laika atskaiti līdz prezentācijas brīdim un publicējis pirmo dizaina koncepta skici grafiti stilā.

Tāpat autoražotājs atklājis, ka nākamā gada 28.janvārī šo modeli izmēģinās Minhenes "Bayern" futbolisti, bet 4.februārī tiks publicēti attēli ar "Audi A1" un detalizētāka informācija par tā tehniskajiem risinājumiem.

Pēc provizoriskas informācijas, "Audi A1" būs izgatavots uz "Volkswagen" (VW) koncerna "PQ25" platformas, uz kuras tapis pašreizējais "VW Polo" un "SEAT Ibiza" modelis. Gaidāms, ka dzinēju gamma iekļaus 1,2- līdz 1,4-litru agregātus, kā arī septiņpakāju divsajūgu pārnesumkārbu "S-tronic". Tāpat gaidāma sportiskā "Audi S1" modifikācija ar 180 ZS jaudu un "quattro" pilnpiedziņu.

Atgādināsim, ka "Audi A1" koncepts tika prezentēts vēl 2007.gada rudenī Tokijas autoizstādē.

Apskati lietotu "Audi" pārdošanas sludinājumus

Piedāvājam noskatīties "Audi" sagatavoto video ar "A1" dizaina grafiti zīmējuma tapšanu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!