Foto: Publicitātes foto

Kompānija "BMW" pašlaik notiekošajā Pekinas autoizstādē prezentējusi "Vision Future Luxury" konceptu, kas demonstrē nākamās paaudzes 7. sērijas limuzīna veidolu.

"BMW Vision Future Luxury" ir pretēji braukšanas virzienam atveramas aizmugurējās durvis, līdzīgi kā "Rolls-Royce" limuzīniem, lāzera priekšējie starmeši un diožu aizmugurējie lukturi.

Luksusa automobilis izgatavots uz alumīnija un oglekļa šķiedras šasijas. Turklāt plaši pielietotā oglekļa šķiedra, kas virsbūvi padara īpaši stingru, ļāvusi prototipu atstāt bez centrālā virsbūves statņa, padarot interjeru, kā pats autoražotājs apgalvo, "gaisīgu".

"BMW Vision Future Luxury" aizmugurējo pasažieru rindā ir divi atsevišķi sēdekļi, kuru priekšā ir novietoti ekrāni, izbīdāmie galdiņi un noņemams planšetdators, ar kuru var vadīt multimediju sistēmu.

Savukārt autovadītājam, neskaitot projekcijas ekrānu, priekšējā panelī ir vēl trīs displeji. Vienā no tiem šoferim ir attēlota informācija par automobiļa sistēmu parametriem, bet otrā – spidometrs un tahometrs –, bet trešajā ir multimediju sistēmas informācija.

"Ar šādu automobili mēs parādām virzienu, kurā virzīsimies nākotnē, kā arī paši sev radām motivāciju un iedvesmu. Viss šajā spēkratā ir modernās tehnoloģijas, precizitāte līdz vissīkākajai detaļai un materiālu kvalitāte. "BMW Vision Future Luxury" ir tas, kā mēs redzam luksusa automobiļa nākotni un uz to arī tieksimies," preses paziņojumā norāda Andrians van Hoidonks, "BMW" viceprezidents dizaina jomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!