Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Cadillac" oficiāli prezentējusi atjaunināto "CTS" sedanu. Ievērojamākās vizuālās izmaiņas ir jaunas formas radiatora dekoratīvais režģis un markas emblēma bez lauru lapām. Tomēr būtiskākās izmaiņas skārušas "Cadillac CTS" aprīkojumu.

Turpmāk "Cadillac CTS" būs pieejams ar jaunu multimediju sistēmu, kurai ir piekļuve 4G internetam, bezvadu uzlādi viedtālruņiem, automātisko stāvvietā novietošanas sistēmu, balss vadības sistēma, kā arī dažādas elektroniskās drošības sistēmas.

Interesanti, ka "Cadillac CTS" automobilim īpašnieks varēs iestatīt maksimālo atļauto braukšanas ātrumu un audio sistēmas skaņas līmeni. Šī funkcija, pēc ražotāja ieceres, būs noderīga vecākiem, kuri pērk vai piešķir šo spēkratu saviem bērniem – gados jaunajiem autovadītājiem. Turklāt vecāki varēs pēc tam pārbaudīt, cik reižu akseleratora pedālis bijis nospiests līdz grīdai.

Bāzes versijā "Cadillac CTS" joprojām būs aprīkots ar 276 zirgspēku jaudīgo četrcilindru turbomotoru. Tāpat automobilim pieejams 3,6 litru V6 atmosfēriskais agregāts ar 325 ZS un šī dzinēja biturbo versija ar 424 ZS.

Sportiskā "CTS-V" modifikācija iegūs 564 ZS jaudīgo 6,2 litru V8 kompresormotoru. Tāpat kā līdz šim, automobilis būs pieejams kā aizmugurējo, tā visu riteņu piedziņas versijā. Transmisija – astoņpakāpju automātiskā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!