Tūninga ateljē „Edo Competition” izstrādājis savus pārveidojumus jau tā sportiskajam „Mercedes-Benz C63 AMG” modelim. Ateljē speciālisti nav īpaši iejaukušies spēkrata vizuālajā veidolā, lielāku uzmanību veltot tehnikai, lai palielinātu sedana maksimālo braukšanas ātrumu līdz 320 km/h.

Starp vizuālajām pārmaiņām var minēt 19 collu riteņu diskus melnā krāsā ar 235/35 izmēra „Michelin Pilot Sport” riepām priekšā un 265/30 – aizmugurē. Savukārt interjerā klients var izvēlēties dažādu veidu ādas tapsējumu, kā arī citus oriģinālus apdares elementus.

Tomēr lielākās izmaiņas skārušas dzinēju, kur „Edo Competition” uzstādījis pārprogrammētu motora elektronisko vadības bloku, sportiskāku izplūdes sistēmu un gaisa filtru. Mehāniski „Mercedes-Benz C63 AMG” 6,2-litru V8 atmosfēriskais dzinējs saglabāts standarta izpildījumā.

Rezultātā „Edo Competition” speciālistiem izdevies jaudu palielināt no standarta 457 zirgspēkiem līdz 555 ZS, bet maksimālais griezes moments pieaudzis par 80 Nm – līdz kopumā 680 Nm. No vietas līdz 100 km/h uzlabotais C-klases sedans paātrinās 4,3 sekundēs, bet tā maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 320 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!