Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Nissan" publicējusi detalizētāku informāciju par jaunās paaudzes "Navara" modifikāciju Eiropas tirgum. Plašākai sabiedrībai jaunais modelis ar rūpnīcas indeksu "NP300" pirmo reizi tiks parādīts septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Atgādinām, ka jaunais "Nissan Navara" jūnijā debitēja versijā ar stūri labajā pusē. Pikaps izgatavots uz modernizētas priekšteča platformas, kurai ir uzlabots aizmugurējais tilts ar lokšņatsperēm, kā arī rāmis ir padarīts daudz izturīgāks. Tāpat tam ir paaugstināts klīrenss un palielināta kravas telpa.

Atkarībā no izvēlētā kabīnes tipa kravas telpas garums būs 1578 vai 1788 milimetri, bet kravnesība sasniegs tonnu. Maksimālā vilktspēja – līdz 3,5 tonnām.

Eiropas tirgum "Nissan Navara" eksterjera dizaina ziņā būs tāds pats kā citām pasaules valstīm. Būtiskākā atšķirība ir dzinēju piedāvājumā. Eiropas valstīm pikaps būs pieejams ar 2,3 litru biturbo dīzeļmotoru, kas būs pieejams divās jaudas versijās – ar 160 vai 190 ZS. Transmisijas – sešpakāpju manuālā vai septiņpakāpju automātiskā. Tāpat klientiem būs izvēle starp versiju ar visu vai tikai aizmugurējo piedziņu.

"Nissan Navara" aprīkojumā tiks piedāvāta sadursmes novēršānas funkcija, video novērošanas sistēma pa virsbūves perimetru, kalnā uzbraukšanas un nobraukšanas elektriskais asistents, kā arī viedatslēgas piekļuves sistēma.

Jaunā "Nissan Navara" cenas tikšot paziņotas pēc modeļa debijas Frankfurtes autoizstādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!