Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" par godu savai 50 gadu jubilejai izgatavojusi speciālās versijas "Lada Vesta" sedanu un "XRay" hečbeku, kas tiks saražoti 500 vienību ierobežotā sērijā. Speciālās modifikācijas "Lada" spēkrati izstrādāti uz visbagātīgākās komplektācijas bāzes un no standarta modeļa atšķiras ar eksterjera un interjera noformējumu.

Abi jubilejas modeļi būs krāsoti ekskluzīvā spilgti sarkanā krāsā ar nosaukumu "Serdolik", jumts tiem būs melns, bet tāpat kā sānskata spoguļu korpusi un durvju statnes. Arī 16 collu riteņu diskiem būs melni akcenti. Tāpat šos jubilejas sērijas spēkratus varēs atšķirt pēc speciālas plāksnītes ar skaitli "50" uz bagāžnieka vāka un virsbūves aizmugurējiem statņiem.

Jubilejas žiguļiem sēdekļi būs pāršūti melna un sarkana auduma kombinācijā, bet uz atzveltnēm būs izšūts skaitlis "50". Tāpat interjera apadarē būs izmantota alkantara. Stūresrats jubilejas modelim ir pārvilkts ar ādu un izšūts sarkaniem diegiem. Uz stūresrata būs arī maza plāksnīte ar jubilejas sērijas automobiļa individuālo kārtas numuru.

Gan jubilejas "Vesta", gan "XRay" tiks komplektēts ar 106 zirgspēku jaudīgu 1,6 litru benzīna dzinēju, kas atkarībā no klienta vēlmes ir sajūdzams vai nu ar piecpakāpju manuālo, vai robotizēto pārnesumkārbu.

Katrs jubilejas žiguļa pircējs iegūs sertifikātu, kas oficiāli apliecina, ka automobilis ir no ekskluzīvās jubilejas sērijas. Jubilejas "Lada Vesta" maksās no 735 tūkstošiem rubļu (10 220 eiro), bet "XRay" – 799 tūkstošus rubļu (11 110 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!