“Porsche Cayenne Turbo” ir viens no populārākajiem apvidus automobiļiem, kam savus pārveidojumus piedāvā daudzi tūninga ateljē. Šoreiz agresīva veidola tūningu piedāvā francūži, precīzāk, tūninga žurnāla “Modify” bijušais galvenais redaktors Džeremijs Parets, kurš tagad nodibinājis savu kompāniju “Balrog's Garage”.

Pārveidotais “Porsche Cayenne Turbo” ir pirmais “Balrog's Garage” ateljē darbs. Automobilim būtiski pārveidota virsbūves priekšdaļa, uzstādot milzīgu aerodinamisko elementu, kas aptver visu priekšējo buferi un radiatora dekoratīvo režģi. Gaisa tvērējs, iespējams, ir lielākais kādu uz sērijveida vieglajiem spēkratiem būsim redzējuši, tajā iestiķēta vēl reģistrācijas numurzīme. Bufera sānu gaisa atveres paredzētas bremžu dzesēšanai.

Tāpat priekšā uzstādīti apaļi miglas lukturi un diožu gabarītu gaismas. Agresīvāka veidola panākšanai ir vēl paplašinātas riteņu arkas, dekoratīvie sliekšņi, četras izplūdes sistēmas izejas aizmugurē, difuzors un aizmugurējais spoileris. Kā norāda “Balrog's Garage”, tad šie dekoratīvie elementi ne tikai uzlabo sportiskā apvidnieka izskatu, bet arī uzlabo tā aerodinamiku.

Tehniskā ziņā “Porsche Cayenne Turbo Balrog” palicis bez izmaiņām – tam ir 4,8-litru V8 turbomotors, kas attīsta 500 zirgspēku jaudu un nodrošina paātrinājumu no vietas līdz 100 km/h piecās sekundēs. Apvidnieka maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 275 km/h. Standartā “Porsche Cayenne Turbo” maksā ap 110 tūkstošiem eiro, cik maksā “Balrog's Garage” vizuālie pārveidojumi, presei netiek atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!