Tūninga ateljē „Hamann” publicējis attēlus ar saviem pārveidojumiem „BMW” 5.sērijas „GT” modelim. Jāatzīmē, ka šis jaunais „BMW” modelis standarta izpildījumā tiks prezentēts pēc pāris nedēļām Frankfurtes autoizstādē.

„Hamann” pagaidām neatklāj detalizētāku informāciju par veiktajiem pārveidojumiem, vien publicējis to attēlus. Kā bildēs redzams, atšķirībā no standarta modeļa šeit uzstādīts citāds priekšējais un aizmugurējais buferis, oriģināla dizaina melni riteņu diski, jaunas izplūdes sistēmas izejas, spēcīgākas bremzes, kā arī atšķirīgi dekoratīvie elementi interjerā.

Atgādināsim, ka „BMW” 5.sērijas „GT” modifikācija sevī apvieno hečbeku un sedanu, jo tā bagāžas nodalījuma vāks atverams kā kopā ar aizmugurējo logu, tā arī atsevišķi. Automobilis izgatavots uz 7.sērijas luksusa sedana platformas, tāpēc to gabarīti ir līdzīgi. „BMW” 5.sērijas „GT” no rūpnīcas tiks komplektēts ar trīslitru sešcilindru turbopūtes benzīna vai dīzeļa dzinēju, kā arī 4,4-litru biturbo V8 benzīna agregātu, kas attīsta 408 zirgspēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!