Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Honda" publicējusi detalizētāku informāciju un jaunus attēlus ar jaunā "HR-V" modeļa versiju Eiropas tirgum. Plašākai sabiedrībai mazais apvidus automobilis pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē, bet tirdzniecībā nonāks vasarā.

Eiropas tirgū "Honda HR-V" būs pieejams vai nu ar 1,5 litru benzīna motoru, kas attīsta 130 zirgspēku jaudu, vai 1,6 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 120 ZS. Motori sajūgti ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet versijai ar benzīna dzinēju pieejama arī variatora transmisija ar septiņiem virtuāliem pārnesumiem.

"Honda HR-V", kas Japānas tirgū debitēja kā "Vezel" modelis, izgatavots uz markas mazākā modeļa "Jazz" platformas. Bagāžas nodalījuma tilpums tam sasniedz 453 litrus, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu (nolokāmas proporcijā 60:40) gadījumā – 1026 l.

Apvidus automobilim būs pieejama "Honda Connect" multimediju sistēma, kura izmanto "Android" operētājsistēmu. Tai būs pieejams vai nu piecu, vai septiņu collu skārienjutīgais ekrāns, "Bluetooth" saskarne un "Garmin" navigācijas sistēma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!