Vācu tūninga ateljē "JE Design" izstrādājis savu pārveidojumu programmu "SEAT Leon Cupra R" modifikācijai, kas ietver ne tikai vizuālus, bet arī tehniskus pilnveidojumus.

"JE Design" inženieri "SEAT Leon Cupra R" divlitru turbopūtes benzīna dzinēja jaudu palielinājuši no standarta 265 līdz 330 zirgspēkiem, bet griezes momentu – no 350 līdz 420 Nm. Šāds pieaugums panākts, pārprogrammējot motora elektronisko vadības bloku, kā arī uzstādot jaunu ieplūdes un izplūdes sistēmu.

Rezultātā "JE Design" karstasinīgais spāņu hečbeks no vietas līdz 100 km/h spēj paātrināties 5,8 sekundēs un sasniegt maksimālo braukšanas ātrumu 268 km/h. Tas ir attiecīgi par 0,4 sekundēm un 18 km/h labāks rezultāts salīdzinājumā ar standarta versiju.

Tāpat "SEAT Leon Cupra R" pēc ateljē pilnveidojumiem ir aprīkots ar "KW" regulējamiem amortizatoriem, atsperēm, kas klīrensu pazemina par 40 milimetriem, un oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskiem.

Eksterjera dizains mainīts ar jau pirms kāda laika prezentēto "JE Design" virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, kas ietver citādus buferus, dekoratīvās sliekšņu uzlikas un aizmugurējo spoileru. Interjers dekorēts divu toņu kombinējumā, līdzīgi kā eksterjers.

Apskati lietotu "SEAT Leon" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!