Foto: CarNewsChina.com

Ķīnas kompānija "Shandong Qilu Fengde" izstrādājusi elektromobili "P8", kas vizuāli ieturēts "Bugatti" jaunākā superauto "Chiron" stilā. Tomēr atšķirībā no vairāk nekā miljonu eiro vērtā superauto šis ķīniešu elektromobilis maksās tikai 32 tūkstošus juaņu jeb 4215 eiro, vēsta "CarNewsChina".

4,1 metru garais "P8" dinamikā ir tālu no "Bugatti" superauto, kuram vizuāli līdzinās. Ķīniešu elektromobiļa maksimālais braukšanas ātrums ir ierobežots pie 50 km/h, tādējādi ar to drīkst braukt arī bez autovadītāja tiesībām. Tomēr kompānija piedāvā arī opciju atspējot maksimālā braukšanas ātruma ierobežotāju, un tad elektromobilis spēs traukties jau ar 65 km/h.

"P8" aprīkots ar nepilnu četru zirgspēku elektromotoru, bet tā akumulatoru uzlādei no mājsaimniecības elektroligzdas ir nepieciešamas 10 stundas. Par papildu samaksu elektromobilim pieejams digitālais mērinstrumentu panelis un multimediju sistēma ar septiņu collu ekrānu.

Interesanti, ka atšķirībā no "Bugatti Chiron" superauto šim ķīniešu elektromobilim ir arī otrā sēdekļu rinda... tiesa, tā vairāk atgādina policijas aizturamo personu soliņu.

Šis gan nav vienīgais "Shandong Qilu Fengde" kompānijas meistardarbs, vēl tā piedāvā tehniski līdzīgus elektromobiļus, kuru veidols ieturēts, piemēram, "Lamborghini" vai "Audi R8" superauto stilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!