Foto: Publicitātes foto

"Lexus" atjauninājis uz "Toyota Land Cruiser 150" bāzes tapušo "GX" apvidus automobili, kas tagad ieguvis citiem markas jaunākajiem modeļiem pielīdzinātu virsbūves priekšdaļas dizainu.

Modernizētajam "Lexus GX" ir citāds radiatora dekoratīvais režģis, priekšējie un aizmugurējie lukturi, buferis un miglas lukturi.

Tehniskā ziņā "Lexus GX" palicis bez izmaiņām. Tas joprojām tiks komplektēts ar 305 zirgspēku jaudīgu 4,6 litru V8 motoru un sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Apvidus automobilim ir "Torsen" diferenciālis, kas lielāko daļu vilkmes novada uz aizmugurējiem riteņiem (proporcijā 40:60 līdz 30:70).

"Lexus GX" standarta aprīkojumā iekļauts jaunais astoņu collu ekrāns un interjera koka apdare. Par papildus samaksu pieejamajā "Premium" pakotnē iekļauta trīsjoslu klimata kontrole, navigācijas sistēma, priekšējo sēdekļu apsilde un ventilācija, kā arī aizmugurējo sēdekļu apsilde.

Savukārt "Luxury" modifikācijas standarta aprīkojumā ietilpst navigācijas sistēma, stāvvietā novietošanas elektroniskais asistents, "aklās zonas" indikators un 18 collu riteņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!