Foto: Publicitātes foto
"Mercedes-Benz" jaunajam V-klases mikroautobusam izstrādājis sportisko pakotni "AMG Line", kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīta septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Klienti "AMG Line" elementus mikroautobusam varēs pasūtināt šāgada beigās. Eksterjerā ar "AMG" pakotni aprīkotais V-klases modelis atšķirsies ar citādu priekšējā un aizmugurējā bufera uzliku, dekoratīvajiem sliekšņiem, 19 collu riteņu diskiem un nelielu aizmugurējo jumta spoileri.

Jau tā labi aprīkotais "Mercedes-Benz" V-klases modelis ieguvis arī panorāmas stikla jumtu, ar diodēm izgaismotus glāžu turētājus, ar kondicionētu gaisu dzesējamu nodalījumu centrālajā konsolē, vidus "iPad" planšetdatora turētājus aizmugurē un atsevišķu klimata kontroles vadību aizmugurē sēdošajiem pasažieriem.

Kā norāda "Mercedes-Benz" attiecīgajā preses paziņojumā, "AMG Line" izstrādāts, jo V-klases modeļa pircēji parasti izvēlas šo automobili ar augstu aprīkojuma līmeni un dažādiem ekskluzīviem elementiem. Sportisko elementu pakotne ir jau tā plašā piedāvājuma papildinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!