Foto: Publicitātes foto

Īpaši sportiskais kompaktais apvidus automobilis "Nissan Juke-R", kā konstrukcijā izmantoti agregāti no "GT-R" superauto, Ziemeļamerikas tirgū maksās 590 tūkstošus ASV dolāru (319 780 latu), vēsta izdevums "Inside Line" ar atsauci uz japāņu autoražotāja amerikāņu nodaļas viceprezidentu Deividu Reiteru.

""Nissan Juke-R" būs pieejams klientiem visā pasaulē. Katrs automobilis tiks izgatavots pēc individuāla pasūtinājuma. Šis spēkrats paredzēts kolekcionāriem un investoriem, kuri savā īpašumā vēlas unikālu produktu, kas izgatavots skaitā ierobežotā sērijā," paziņojis Reiters.

"Nissan" plāno "Juke-R" modifikāciju izgatavot kopumā 20 līdz 25 vienībās. Pēc provizoriskas informācijas, trīs klienti (viens no tiem ir no Dubaijas) jau iemaksājuši avansu. Pasūtinātie spēkrati klientiem nonāks, sākot jau ar šāgada vasaru.

Jau ziņots, ka "Nissan Juke-R" aprīkots ar 550 zirgspēku jaudīgu 3,8-litru sešcilindru turbopūtes dzinēju, sešpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu, pilnpiedziņas sistēmu un interjeru no "GT-R" kupejas. Prototips, kas bija aprīkots ar šī motora mazāk jaudīgu versiju (485 ZS) līdz 100 km/h spēja paātrināties 3,7 sekundēs un maksimāli sasniegt 257 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!