Kompānija "Hyundai" publicējusi pirmos oficiālos attēlus ar jauno apvidus automobili "Hyundai ix35", kas markas piedāvājumā aizstās līdzšinējo "Tucson", kurš tiek ražots no 2004.gada. Tirdzniecībā Dienvidkorejā jaunais automobilis nonāks jau šāgada beigās, bet Eiropā – nākamā gada sākumā. Plašākai publikai "Hyundai ix35" tiks prezentēts Frankfurtes autoizstādē.

Detalizētāku informāciju par jauno "Hyundai ix35" autoražotājs pagaidām neatklāj. Zināms vien tas, ka tam piedāvāto dzinēju gammā parādīsies divi jauni divlitru motori – dīzeļa ar 184 zirgspēku jaudu un benzīna ar 166 ZS. Pie kam versijā ar dīzeļdzinēju apvidnieks būs pieejams kā ar priekšējo, tā visu riteņu piedziņu, bet benzīna motora versijā tas būs pieejams tikai kā priekšpiedziņas automobilis.

Jaunajam "Hyundai ix35" tiks uzstādīts elektronisks asistents, kas palīdzēs, uzbraucot vai nobraucot no kalna, jauna braukšanas stabilizācijas sistēma, kā arī platleņķa aizmugurējā skata kamera un panorāmas stikla jumts. Detalizētāka informācija par apvidnieka tehniskajiem risinājumiem tiks publicēta īsi pirms tā prezentācijas Frankfurtē.

Pēc "Hyundai" kompānijas plāniem, vēl līdz šāgada beigām Dienvidkorejā tiks realizēti 16 tūkstoši šo jauno apvidnieku, bet nākamgad kopumā tiks pārdoti līdz pat 40 tūkstoši "Hyundai ix35". No 2011.gada, kad jaunais modelis būs pieejams visos pasaules tirgos, tā ikgadējais realizācijas apjoms tiek plānots ap 300 tūkstošiem vienību.

Apskati lietotu "Hyundai Tucson" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!