Foto: Publicitātes foto
Spāņu autoražotājs "SEAT" paziņojis, ka "Leon" sportiskā modifikācija "FR", kas līdz šim bija pieejama tikai ar divlitru turbopūtes dzinējiem, turpmāk tiks komplektēta arī ar mazāk jaudīgiem motoriem.

Tādējādi sportiskās versijas "SEAT Leon FR" varēs iegādāties arī ar 125 ZS jaudīgo 1,4-litru turbopūtes benzīna dzinēju, kā arī 140 ZS jaudīgo divlitru dīzeļmotoru. Otrais no tiem par papildus samaksu sajūdzams ar "DSG" sekvenciālo pārnesumkārbu.

"FR" versija no standarta modeļa atšķiras ar citādiem buferiem, hromētiem izpūtēja uzgaļiem, sudrabotiem sānskata spoguļu korpusiem, aizmugurējiem diožu lukturiem, sportiskākiem sēdekļiem un stūresratu. Jau standartā šīs versijas automobiļi būs aprīkoti ar aizmugurējiem novietnes sensoriem, lietus sensoru, lukturu automātisko ieslēgšanos un pašaptumšojošos aizmugurējā skata spoguli.

Līdzšinējās "SEAT Leon FR" versijas ar 211 ZS jaudīgo divlitru benzīna dzinēju un 170 ZS jaudīgo divlitru dīzeļmotoru turpmāk tiks indeksētas kā "FR+". Papildus iepriekšminētajai "FR" komplektācijai šīs jaudīgās versijas standartā iegūs arī 18 collu riteņus, navigācijas un multimediju sistēmu ar piecu collu ekrānu, "Bluetooth" saskarni, automātiski grozāmus biksenona lukturus un priekšējos novietnes sensorus.

Eiropā jaunās versijas "SEAT Leon FR" būs nopērkami jau no septembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!