Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" savam lielākajam apvidus automobilim "Kodiaq" izstrādājusi jaunu modifikāciju "Scout", kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīta martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

No standarta "Škoda Kodiaq" jaunā "Scout" modifikācija atšķirsies ar sudraba toņa papildu aizsargu zem priekšējā un aizmugurējā bufera, oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskiem, tonētiem aizmugurējiem stikliem un automobiļa apakšas papildu "aizsargpannu".

"Škoda Kodiaq Scout" klientiem būs izvēle no diviem benzīna un diviem dīzeļa dzinējiem. Pirmie ir 1,4 un divu litru tilpuma ar 150 un 180 zirgspēkiem, bet otrie – divu litru agregāts ar 150 vai 190 ZS.

Neatkarīgi no izvēlētā dzinēja "Scout" modifikācija būs ar pilnpiedziņas sistēmu, kura izmanto piektās paaudzes "Haldex" viskosajūgu. Šī apvidus automobiļa klīrenss ir 19,4 centimetri, bet virsbūves pārkares leņķi – 22 grādi priekšā un 23 grādi aizmugurē.

Atgādinām, ka standarta "Škoda Kodiaq" tika prezentēts pērnā gada septembrī. Automobilis izstrādāts uz "Volkswagen" koncerna modulārās platformas MQB, tāpat kā šī modeļa līdzinieki "VW Tiguan" un "SEAT Ateca". Trešā sēdekļu rinda tam pieejama par papildu samaksu.

"Škoda Kodiaq" ir ieguvis "Latvijas Gada auto 2017" titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!