Japāņu autoražotājs "Toyota" paziņojis par atsaukumu 690 tūkstošiem šīs markas automobiļu, kas izgatavoti Ķīnā. Atsaukuma cēlonis saistīts ar problēmām elektriski paceļamo logu mehānismā, kur izmantots pārlieku daudz smērvielu, kas var radīt slēdžu īssavienojumu, uzliesmojumu vai kā citādi traucēt to normālu darbību, ziņo "The Detroit News".

Atsaukums skar Ķīnā montētos "Toyota Camry", "Yaris", "Corolla" un "Vias" modeļus, kas izgatavoti kopuzņēmumos ar "Guangzhou Automobile Group" un "Tianjin FAW". Visiem šo automobiļu īpašniekiem būs jāierodas pie lokālā markas dīlera, kur bez maksas servisā iespējami defektīvais logu mehānisma elektriskais slēdzis tiks aizstāts ar jaunu.

Jāatzīmē, ka šis ir apjomīgākais "Toyota" atsaukums Ķīnā. Pērn remontam tika atsaukti 120 tūkstoši "Crown" un "Reiz" modeļu, kas tika ražoti periodā no 2005. līdz 2006.gadam, kā arī neliela "Lexus" modeļu partija, kas tika ražota periodā no 2004. līdz 2006.gadam. Turklāt pasaules mērogā šis ir viens no apjomīgākajiem "Toyota" atsaukums kopš 2000.gada.

Apskati lietotu "Toyota" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!