Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" izstrādājusi superauto "R8" speciālo versiju "competition". Automobilis aprīkots ar 570 zirgspēku jaudīgu motoru un virsbūves aerodinamikas papildus elementiem no oglekļa šķiedras. Plašākai sabiedrībai "Audi" visjaudīgākais spēkrats tiks pirmo reizi tiks parādīts novembrī notiekošajā Losandželosas autoizstādē.

Kā norāda autoražotājs, "Audi R8 competition" ir vispietuvinātākā sērijveida modifikācija šī autoražotāja sacīkšu spēkratam "R8 LMS ultra". Automobilis aprīkots ar 5,2 litru V10 motoru, kas sajūgts ar septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu "S tronic". "Audi R8 competition" no vietas līdz 100 km/h paātrinās aptuveni trīsarpus sekundēs un maksimāli sasniedz 320 km/h.

"Audi" amerikāņu nodaļa šo spēkratu nodēvējusi par visjaudīgāko sērijvieda modeli markas vēsturē, kā arī visātrāko "R8" versiju.

Pavisam tiks izgatavotas 60 vienības "Audi R8 competition" automobiļu, kas tiks piedāvāti ASV tirgum. Vai šīs modifikācijas spēkrats būs pieejams arī citās valstīs, pagaidām netiek ziņots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!