Foto: Veronika Ļevša

Šādā veidā gatavotus kabačus tu vēl nebūsi ēdis! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

::recepte::

Sākumā pannā apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu, pievieno sāli, piparus un iemaisa, noņem pildījuma masu no pannas.

Sarīvē kabačus uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu sakarsē eļļu.

Liek pannā sagatavoto kabaču mīklu un izlīdzina plānā kārtā. Apcep zeltaini brūnu, tad vienā malā liek malto gaļu, noklājot aptuveni pusi mīklas apļa.

Uzmanīgi pārklāj pildījumam pāri otro pusi un, piespiežot ar dakšu, salipina kopā čebureka maliņas, lai tās nevērtos vaļā.

Prātīgi apgriež čebureku uz vēl neapcepto pusi un turpina cept tālāk līdz zeltainam brūnumam. Tad noņem no pannas un cep nākamo, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

Pasniedz ar skābu krējumu.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 nelieli kabači (kopā ap 400 g)1 ola3 ĒKskābs krējums7 ĒKmilti100 mlkefīrs pēc garšassāls un malti melnie pipari eļļa cepšanai PILDĪJUMAM:150 gmaltā gaļa1 neliels sīpols pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Sākumā pannā apcep malto gaļu ar sasmalcinātu sīpolu, pievieno sāli, piparus un iemaisa, noņem pildījuma masu no pannas.

2

Sarīvē kabačus uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

3

Pannā ar pretpiedeguma pārklājumu sakarsē eļļu.

4

Liek pannā sagatavoto kabaču mīklu un izlīdzina plānā kārtā. Apcep zeltaini brūnu, tad vienā malā liek malto gaļu, noklājot aptuveni pusi mīklas apļa.

5

Uzmanīgi pārklāj pildījumam pāri otro pusi un, piespiežot ar dakšu, salipina kopā čebureka maliņas, lai tās nevērtos vaļā.

6

Prātīgi apgriež čebureku uz vēl neapcepto pusi un turpina cept tālāk līdz zeltainam brūnumam. Tad noņem no pannas un cep nākamo, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.

7

Pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!