„BAR” komandas pārstāvji ir devuši skaidru signālu, ka vēlas ar „Williams” komandu vienoties par Džensona Batona palikšanu „BAR” komandā arī 2006.gadā.
Masu mēdijos plašu publicitāti jau ir guvis stāsts par britu braucēja Batona vēlmi nepievienoties „Williams” komandai saskaņā ar līgumu, kuru viņš pats iepriekš ir noslēdzis. Šajā situācijā „BAR” komandas vadītājs Niks Fraijs ir apstiprinājis, ka viņa vadītā komanda vēlētos, lai Batons paliek „BAR”, taču šobrīd viss esot atkarīgs no „Williams” komandas.

„Ja Viljams [Frenks] nāktu pie mums un vēlētos panākt vienošanos, mēs esam atvērti pārrunām. Protams, par galveno jautājumu ir jāvienojas viņiem - Viljamsam [Frenkam] un Džensonam [Batonam] – savā starpā , taču, ja mēs varam ko līdzēt, un Viljams neiebilst pret mūsu iesaistīšanos, tad esam gatavi palīdzēt, kā vien ir mūsu spēkos,” tā laikrakstam „The Guardian” izteicās Niks Fraijs.

„Es domāju, ka Džensons ir ļoti vērtīgs priekš abām komandām. Mēs nevēlamies ķildoties, ja viņš pats negribēs palikt, taču viņa vērtību faktiski nav iespējams noteikt. Mēs speciāli arī neiesaistīsimies šajā lietā, jo neesam neviena no līgumu noslēgušajām pusēm. Mēs sniegsim Džensonam morālo atbalstu, un esam arī norādījuši, ka vēlamies, lai viņš paliek 2006.gadā. Līdz ar to mēs esam gatavi gaidīt, kamēr situācija atrisināsies,” piebilda „BAR” komandas vadītājs Fraijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!