Deivids Kulthards atzina, ka pēc Sanmarīno GP posma viņš ir sastrīdējies ar "Sauber" vienības pārstāvi Felipi Massu un pat sagrābis brazīlieti aiz kakla.
Atgādinām, ka sacīkstes laikā abi piloti sadūrās, kā rezultātā cieta abu pilotu formulas. Skots paziņoja, ka Massa neizrāda nekādu cieņu pret citiem pilotiem un konkrēti viņu.

"Es biju ārkārtīgi nikns un vairs nevaldīju par sevi," "Daily Mirror" avīzei paskaidroja Kulthards, kurš šogad startē "Red Bull" komandā. "Es svētdienas vakarā redzēju kā Massa ar mašīnu dodas prom no Imolas trases stāvlaukuma un aizšķērsoju viņam ceļu. Es atvēru mašīnas durvis un sagrābu viņu aiz čupra. Taču tad es palūkojos mašīnas aizmugurējās sēdvietās un ieraudzīju tur Massas vecākus. Tas ļoti ātri 'atvēsināja' saspringto situāciju. Es cienu citus pilotus un vēlos, lai viņi cienītu mani."

"Es nevēlējos apkaunot Massu viņa vecāku priekšā," atzina Kulthards. "Taču tas balamute turpināja apgalvot, ka es esot uzvedies nesportiski. Massa mani apvainoja par to, ka es esot viņu izstūmis no trases, kad viņš brauca ar 200 jūdzēm stundā lielu ātrumu (320 km/h), taču es nekad mūžā neko tādu neesmu darījis. Taču es neesmu šajā sporta veidā, lai dotu ceļu visiem, kas pagadās man aizmugurē."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!