Alesandro Dzanardi varētu atgriezties pie Formula 1 mašīnas stūres. Tādas ziņas parādījās pēc Sanmarīno GP posma, kur Dzanardi bija "Williams" komandas viesis un iesēdās arī komandas jaunajā mašīnā FW27, kurā jutās ļoti ērti.
Tā kā itālim nebija problēmu ievietoties FW27 mašīnā, tad "Williams" komanda uzaicināja Dzanardi piedalīties vienības testos.

"Sestdien mūsu komandas boksos paviesojās Dzanardi ir izmēģināja iekāpt FW27 formulā, kurā jutās ļoti ērti," pastāstīja "Williams" komandas preses sekretārs. "Drīz fabrikā tiks sagatavots īpašs formulas sēdeklis priekš viņa un tad arī varēsim noteikt datumu, kad Dzanardi piedalīsies "Williams" testos. Tas ir kā ielūgums ciemos un cieņas izrādīšana mūsu bijušajam pilotam un tam nav nekāda sakara ar jebkādu līguma parakstīšanu vai ilgtermiņa sadarbību."

Formulā 1 Dzanardi debitēja 1991. gadā Jordan komandas sastāvā Spānijas GP posmā. Atgādinām, ka itāļu pilots 1999. gadā startēja arī "Williams" vienībā tomēr aizvadīja ļoti neveiksmīgu sezonu un vienos vārtos zaudēja savam komandas biedram Ralfam Šūmaheram. 2001. gadā Dzanardi pievienojās "Mo Nunn Racing" komandai IRL sērijās un tajā pašā sezonā Lauzicringā piedzīvoja šausmīgu avāriju, pēc kuras zaudēja abas kājas. Tagad itālis visai veiksmīgi startē WTCC čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!