Pēdējo dienu ievērojamāko ziņu starpā pirmajā vietā viennozīmīgi bija ierindojamas vācu laikrakstā „Bild” publicētās ziņas, ka Kimi Raikkonens „it kā” jau ir parakstījis vienošanās protokolu ar „Ferrari” komandu par startēšanu itāļu komandas sastāvā 2007.gada sezonā.
Turklāt pirms tam tika runāts arī par iespējamu Mihaēla Šumahera pāriešanu uz „McLaren” komandu. Reaģējot uz šo informāciju, „McLaren” un „Ferrari” komandas pārstāvji 25.augustā Moncā, kur vairākas komandas veica pārbaudes braucienus, nekavējoties noliedza izskanējušo ziņu patiesumu.

„Mums ir noslēgti līgumi ar diviem braucējiem par 2006.gadu, un šobrīd vēl ir pāragri runāt par iespējamo braucēju sastāvu 2007.gadam,” tā reportieriem paziņoja „Ferrari” sabiedrisko attiecību pārstāvis Luka Koladžani.

„Mums nav saistību ne ar vienu no braucējiem attiecībā uz 2007.gadu,” piebilda „Ferrari” komandas sabiedrisko attiecību darbinieks.

Plašākus komentārus sniedza „McLaren” komandas vadītājs Rons Dennis. „Mūsu komanda pašlaik ir iesaistītā sīvā cīņa par Formula 1 2005.gada braucēja čempiona titulu un arī konstruktoru kausu. Tāpēc ikviens komandas darbinieks, tai skaitā arī braucēji, pašlaik par 100% ir koncentrējušies uz šo cīņu,” norādīja Rons Dennis.

„Mūsu komandas un braucēju starpā vienmēr ir valdījusi lojalitāte. To skaidri demonstrēja „McLaren” sadarbība ar Miku Hakkinenu un Deividu Kulthardu, kas ilga veselus 9 gadus,” turpināja „McLaren” komandas vadītājs.

„Mēs paredzam ilgtermiņa sadarbību ar Kimi, kas „McLaren” komanda jau aizvada ceturto sezonu, un Huanu Pablo. Tādējādi komandai nav nepieciešamības veikt nekādas pārrunas ne ar vienu citu braucēju, tai skaitā arī Mihaēlu Šumaheru, par iespējamo braucēja vietu „McLaren” komandā,” noslēgumā piebilda Rons Dennis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!