FIA prezidents Makss Moslijs ir paziņojis, ka ieplānotā starptautiskās Automobiļu federācijas un visu komandu tikšanās notiks kā plānots pat neskatoties uz to, ka deviņas komandas atkal ir nolēmušas boikotēt šo sapulci.
Atgādinām, ka pēdējā FIA sapulcē februārī, bez Maksa Moslija un Bernija Eklstona un tikšanos ieradās tikai "Ferrari" komandas pārstāvji. Nevar aizmirst, ka "Ferrari" pagaidām ir vienīgā vienības, kas ir pagarinājusi Konkordijas līgumu līdz 2012. gadam.

Pats Makss Moslijs, kurš no gada uz gadu aizvien vairāk tiek kritizēts no komandu, skatītāju un masu mēdiju puses atzina, ka visu vienību līdzdalība sapulcē 'nemaz nav tas svarīgākais faktors'. FIA un "Ferrari" tik pat labi var sagatavot jauno tehniskos noteikumus arī vienatnē, tomēr to pieņemšanā, kurai jānotiek līdz šī gada beigām, gan var rasties problēmas.

Tikmēr ir parādījusies informācija Maksa Moslija aizstājējs FIA prezidents krēslā varētu būt trīskārtējais pasaules čempions Džekijs Stjuarts, kurš līdz šim vadīja Britu sacīkšu pilotu klubu (BRDC), kura pārziņā ir Silverstonas trase. Skotu avīze 'Scotland on Sunday' ziņo, ka Stjuartu uz FIA prezidenta amatu bīda vairākas lielās valstis. Arī daudzas F1 komandas uzskata, ka Makss Moslijs ir diktators, kura pēdējie pieņemtie lēmumi par izmaiņām nav nākuši par labu nevienam un rezultātu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!