Huans Pablo Montoija varētu atgriezties "McLaren" komandas pamatsastāvā jau nākamajā posmā Imolā, kas risināsies no 22. līdz 24.aprīlim.
Atgādinām, ka kolumbietis pirms Bahreinas GP posma tenisa spēlē (pēc oficiālās informācijas) traumēja plecu un pēc sīkākas apskates ārsti prognozēja vismaz sešu-astoņu nedēļu garu atveseļošanās periodu.

Tomēr tagad "McLaren" komandas štata medicīnas speciālists ir atzinis, ka Montoijas rehabilitācijas periods varētu ilgt tikai 2-3 nedēļas, kas teorētiski ļautu kolumbietim atgriezties ierindā jau Sanmarīno GP. Huans Pablo Montoija tagad staigā ar ciešu pleca saiti un regulāri apmeklē magnētiskās ārstēšanas sesijas, lai veicinātu kaulu saaugšanu.

"Vērtējot pēc līdzīgiem gadījumiem, šāda trauma varētu sadzīt trijās nedēļās," savas komandas medicīnas speciālista spriedumu citēja Rons Deniss. "Mēs neesam uztraukušies par Huanu Pablo Montoiju."

Tikmēr pats Montoija pirmdien svinēja ģimenes pieaugumus. Pirmdienas pēcpusdienā kolumbieša sievai Konijai piedzima puika, kas ir nosaukts par Sebastianu. Apsveicam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!