Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 24. aprīlī, Biķernieku trasē Latvijas un Baltijas autošosejas čempionāta dalībnieks, pagājušā gada čempions Nacionālās klases ieskaitē, Jānis Vanks prezentēja "Team Rexona" 2017. gada sezonas jauno automašīnas dizainu.

Svinīgajā ceremonijā tika prezentēts "Team Rexona" jaunais sacensību automašīnas "Opel Astra" dizains, kā arī atklāti 2017. gada sezonas mērķi.

Vakara gaitā viesiem bija iespēja pārbaudīt savas auto vadīšanas prasmes kopā ar DBS autoskolas instruktoriem, izbraukt ar jaunām "Opel" automašīnām, kā arī iesaistīties vēl citās organizatoru sarūpētajās atrakcijās – desmit laimīgajiem bija iespēja izbraukt Biķernieku trasi Jāņa Vanka pilotētajā sporta automašīnā.

"Turpinot tradīcijas, arī šogad izlēmām nosvinēt jaunās sezonas sākumu, īpaši ņemot vērā auto un komandas vizuālās izmaiņas," saka Jānis Vanks, "ierastās statiskās prezentācijas vietā izvēlējāmies doties trasē un ļaut izbaudīt īstu ātrumu arī komandas partneriem, draugiem un atbalstītājiem. Esmu ļoti pateicīgs visiem, kas piedalās "Team Rexona" projektā".

"Uzsākot sadarbību 2015. gadā, mēs esam sasnieguši teju maksimumu. Divi komandu ieskaites čempionu tituli un pa vienam čempiona un vicečempiona titulam individuālajā ieskaitē gan Latvijas, gan Baltijas čempionātos," lepojas Vanks. "Šī gada uzdevums ir turpināt veiksmīgo sadarbību un turpināt priecēt skatītājus ar labu ātrumu un aizraujošām sacensībām."

Jau ziņots, ka šīs sezonas pirmais posms norisināsies jau šajās brīvdienās, no 29. aprīļa līdz 1. maijam, Biķernieku trasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!