Foto: Publicitātes foto

Tradicionālo motoru sporta sezonas noslēguma sacensību "Race of Champions" (ROC) organizatori ir izsludinājuši izsoli par tiesībām kļūt par bijušā F-1 pilota un pagājušā gada ROC uzvarētāja Deivida Kulthārda pasažieri vienā no sacensību braucieniem.

Izsole izsludināta interneta vietnē "eBay" un sākuma likme bija 99 pensi. Uz šo brīdi jau saņemti 10 pieteikumi un cena ir sasniegusi 365 mārciņas. Izsole ilgs līdz 15. novembrim un tās ienākumi tiks ziedoti labdarībai.

Kā zināms, "Race of Champions" ir autosporta sacensības, kurās piedalās dažādu motora sporta disciplīnu pārstāvji, ieskaitot pasaules čempionus. Sacensības notiek gan individuāli, gan valstu komandām, un visi sportisti brauc paralēlā trasē ar identisku tehniku.

"Race of Champions" tika izveidots pagājušā gadsimta 80. gados kā pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas noslēguma pasākums paralēlā grants trasē Kanāriju salās, bet vēlāk attīstījās un kļuva plašāks, piesaistot citu disciplīnu - autošosejas, motošosejas, F-1, NASCAR un citu - pārstāvjus. Pēdējos gados "Race of Champions" notiek paralēlā asfalta trasē dažādās valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!