Foto: Publicitātes foto

Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs un "Lambo Super Trofeo" čempionātā startējošās komandas "Arline Georgia Team" komandas biedrs Šota Abkhazavs startēs Latvijas rallijkrosa kausa 3. posmā, kas jau šo sestdien, 20. augustā, norisināsies autotrasē Baroni, Salas novada Biržos, vien dažu kilometru attālumā no Jēkabpils.

"Katru vasaru ar interesi sekoju, kā attīstās sacensības Biržos, un ir prieks, ka beidzot pats varēšu izmēģināt spēkus Žiguļu ieskaitē, turklāt varēšu to parādīt arī savam komandas biedram," norāda Šlēgelmilhs.

"Pēc sacensībām ar "Lambo" sēsties pie standarta "VAZ 2101" stūres būs interesants kontrasts, un domāju, ka gan mums, gan skatītājiem jautrība būs garantēta. Jau vairākus gadus esmu rīkojis rallijkrosa sacensības "333" trasē, un šī beidzot ir mana iespēja iepazīt rallijkrosa formātu no iekšpuses. Kas zina, varbūt tas pat būs pirmais solis kam nopietnākam," ar smaidu savu savu pietikšanos sacensībām Biržos komentē Šlēgelmilhs.

Abi sportisti sacensībās startēs Žiguļu standarta ieskaitē ar "VAZ 2101" mašīnām, kuru 1,6 litru motors attīsta aptuveni 75 ZS jaudu.

Ieejas biļetes iepriekšpārdošanā maksā piecus eiro, bet sacensību dienā to cena būs septiņi eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!