Pēc gada pārtraukuma viens no spēcīgākajiem Latvijas motokrosa braucējiem Matīss Karro atgriežas pasaules čempionātā dalībai prestižajā MXPG klasē, vēsta komanda "24MX Honda Racing" komanda, ar kuru 24 gadus vecais Latvijas sportists noslēdzis līgumu uz nākamo sezonu.

"Runājot ar Matīsu ir grūti nepārņemt viņa entuziasmu, un tieši tāpat viņš startē sacensībās - viņš tajās ir iekšā līdz matu galiem!" saka "24MX Honda Racing" komandas vadītājs Marks Būne. "Matīss ir talantīgs, smagi strādā un katrreiz trasē ir gatavs sevi atdot pilnībā. Tas raisa cieņu. Tāpat viņš lieliski saprotas ar līdzjutējiem un masu mediju pārstāvjiem. No mūsu puses centīsimies dot Matīsam visu nepieciešamo, lai viņš varētu sasniegt savus mērķus."

"Man patiešām šogad pietrūka sacensību augstākajā līmenī, tāpēc es ļoti priecājos par atgriešanos MXGP!" saka Matīss. "Uz "Honda CRF450R" motocikla šosezon jutos lieliski un gaidu, kad varēšu sākt strādāt jaunajā komandā. Zinu, ka tā ir ļoti pieredzējusi, un mans mērķis ir parādīt, ko es spēju cīņā ar pasaules labākajiem braucējiem."

Kā zināms, šo sezonu Matīss Karro aizvadīja Lielbritānijas čempionātā, izcīnot kārtējo čempiona titulu, un startēja arī sacensībās Latvijā, pārstāvot "Moduls MX" komandu.

Pirmoreiz Latvijas sportists par sevi lika runāt 2008. gadā, kad kļuva par pasaules junioru čempionu 125 cm3 klasē. Pasaules čempionāta prestižākajā klasē līdz šim augstāko rezultātu viņš uzrādīja 2014. gadā, kad vienā no posmiem izcīnīja 13. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!