Foto: Publicitātes foto

Pēc gada sākumā gūtās traumas viens no vadošajiem Latvijas motokrosa pilotiem Matīss Karro ir atsācis treniņus un šogad paralēli startam Anglijas čempionātā sola piedalīties visos motokrosa seriāla "Superkauss" posmos, kā arī vairākos Latvijas čempionāta posmos, informē "MX Moduls" komandas dienests.

"Ar nepacietību gaidu pirmo "Superkausa" posmu un priecājos, ka varēšu startēt sacīkstēs Latvijā - manu fanu, draugu un atbalstītāju priekšā," saka Matīss Karro, kurš saņēmis ārstu atļauju atkal sēsties uz motocikla. "Gribu uzteikt "Superkausa" Valmieras posma organizatoru, kurš vienmēr ir parūpējies, lai sportistiem būtu perfekta trase, un arī līdzjutēji novārtā netiek atstāti. Zinu, ka tieši šajās sacensības būs daudz jaunumu apmeklētājiem, bet par to jums pašiem jāpārliecinās. Tur būs ko darīt gan lieliem, gan maziem. Tiekamies visi Valmierā!"

"Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē, jo atkal varu darīt to, kas man padodas vislabāk," atzīst sportists. "Par to, ka tik ātri esmu atpakaļ trasē, personīgi gribu pateikt paldies motokrosa kluba "MX Moduls" valdes priekšsēdētājam Mārim Martinsonam. Viņš man palīdzēja finansiāli, lai varu pēc iespējas ātrāk veikt operāciju un atgriezties sacensībās."

Matīss šajā sezonā plāno piedalīties arī Anglijas čempionātā, kur būs jācenšas aizstāvēt pērn iegūto čempiona titulu, kā arī Anglijas nacionālajā čempionātā pārstāvot Anglijas komandu "Route Energy 77 MVR-D Honda".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!