Foto: Publicitātes foto

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrajam posmam, "Rally Liepāja", ir pieteicies viens no vadošajiem poļu pilotiem, četrkārtējs Polijas čempions un pagājušā gada ERČ Polijas posma uzvarētājs Kajetans Kajetanovičs, portālam "Delfi" apstiprināja sacensību rīkotāji.

Kajetans Kajetanovičs šīs ERČ sezonas pirmajā posmā Austrijā uzvarēja trijos ātrumposmos un izvirzījās rallija vadībā, apsteidzot pat savu tautieti Robertu Kubicu, taču līdz finišam neaizkļuva, izstājoties sestajā ātrumposmā. 

""Rally Liepāja" mums būs pilnībā jauns rallijs," saka poļu pilots. "Nezinām ātrumposmus, tāpēc vispirmām kārtām tas mums būs liels izaicinājums. Neziņa un tai pašā laikā ziņkāre mūs motivē vēl vairāk. Gribam redzēt, ko Latvijas ERČ posma organizatori būs sagādājuši dalībniekiem. Austrijas rallijs ir jau aiz muguras un esam apmierināti ar ātrumu, ko uzrādījām sezonas sākumā. Mums ir tikai viens plāns nākotnei - vienmēr parādīt labāko sniegumu un cīnīties par katru ātrumposma metru."

Kā ziņojām, pagājušogad Kajetans Kajetanovičs uzvarēja savā mājas sacīkstē ERČ, "Rally Poland", un saņēma Kolina Makreja balvu. Polijas čempionātā viņš uzvarējis pēdējos četrus gadus pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!