Foto: Reuters/Scanpix

Ugunsgrēks boksos svētdien izjauca pirmās formulas (F-1) autosacīkšu komandas ''Williams'' uzvaras svinības pēc Barselonā svētdien notikušās Spānijas Grand Prix'' izcīņas vēsta ziņu aģentūras.

Ugunsgrēku izraisījušas problēmas vienas mašīnas kinētiskās enerģijas reģenerācijas sistēmā (KERS), vēsta AFP. Cietuši 16 cilvēki, viens no tiem no apdegumiem - smagāk un ar helikopteru nogādāts slimnīcā. Pārējiem sniegta palīdzība trases medicīniskajā punktā. Darbinieki bija cietuši no apdegumiem un saelpojušies dūmus.

Cietuši ne tikai ''Williams'', bet arī dažu citu komandu - kā ''Caterham'' un ''Force India'' personāls, informē AP. Negadījuma vietā nekavējoties ieradās ugunsdzēsēji un medicīniskās palīdzības mašīnas.

''Williams'' komandai Spānijā bija pirmā uzvara astoņos gados, ko atveda venecuēlietis Pastors Maldonado, kam šī bija pirmā uzvara karjerā.

Ugunsgrēks F-1 trases boksu ieliņā ir jau otrais piecos līdzšinējos sezonas posmos, jo martā Malaizijas ''Grand Prix'' laikā izdega ''Lotus'' komandas telpas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!