Pirms Lieldienām Haralds Šlegelmilhs aizvadīja divas treniņbraucienu dienas Spa trasē Beļģijā.
Viņam tā bija pirmā iepazīšanās ar šo trasi un tā nu Haralds varēja pārliecināties, ka šī trase nav tikai skaista, bet arī pietiekoši grūta, kur slaidi līkumi mijas ar garām taisnēm. Pēc Haralda vārdiem, sīka kļūdiņa izbraucot līkumu, taisnes galā jau sastāda kādu pussekundi.

Arī laika apstākļi nebija no tiem labākajiem jo bieži lija un trase bija mitra. Turklāt Spa trasei ir tāda raksturīga īpašība, ka bieži tur kāds trases gabals ir slapjš, bet kāds pilnīgi sauss. Tādos apstākļos dažādas kļūdas bija raksturīgas daudziem jaunajiem braucējiem, kuri ik pa laikam izlidoja no trases, kā rezultātā trasē tika izkārti dzeltenie karogi un braucieni pārtraukti.

Tā divās dienās kopā Haraldam izdevās veikt tikai 40. apļus. Ar slikiem pa pusslapjo trasi Haralds bija ātrākais, ar lietus riepām bija pirmajā pieciniekā, kopā ar savu jauno komandas biedru Marko Holceru. Ātrākais šai testu sērijā atkal bija Sebastjans Buemi. Par Haraldu runājot, komanda ar viņa sniegumu Spa bija ļoti apmierināta. Ja pirmajā dienā viņam līkumos bija pa kādai sīkai kļūdiņai, tad otrajā dienā izteiktie padomi tika ņemti vērā, kļūdiņas izlabotas un trase veikta perfekti. Tieši šāda ātra adaptēšanās jebkādos apstākļos Haraldam nodrošina komandas cieņu un uzticību. Aprīlī Haraldam sākas jau sacīkstes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!