Pasaules rallija čempions Sebastians Loebs ir apstiprinājis, ka šogad piedalīsies arī Lemānas 24 stundu sacīkstē. Francūzis startēs "Pescarolo Sport" komandā LMP1 klasē un pilotēs "Pescarolo-Judd" prototipu.
Jāpiebilst, ka Loeba komandas biedri būs Soeils Aijari (Soheil Ayari) un Ēriks Helarī (Eric Helary).

"Tas varētu būt interesanti," paziņoja Loebs "Pescarolo-Judd" prototipa prezentācijā Parīzē. "Pastāv neliela problēma ar laika plānojumu, tomēr es domāju, ka visu nokārtosim. Es nevaru vien sagaidīt startu Lemānā."

Sebastiana Loeba dalība diennakts sacīkstē bija apdraudēta, jo francūzim ir jāpiedalās obligātajos Lemānas testos 5. un 6.jūnijā, kur jāveic noteiktais kilometru skaits, lai iepazītu trasi. Nevar aizmirst, ka tajās brīvdienās risinās arī Turcijas rallijs, kuru "Citroen" pilotam nāksies pamest uzreiz pēc finiša. FIA un Francijas automobiļu federācija ir vienojušās, ka atļauj Loebam nepiedalīties pēc sacīkšu preses konferencē, gadījumā, ja viņš Turcijā finišētu godalgoto trijniekā.

"Sebastianam Loebam nebūs nekādu atlaižu Lemānā," paziņoja "Pescarolo Sport" komandas boss Henrijs Peskarollo. "Viņam 6. jūnijā būs jāveic vismaz 10 apļi, lai izpildītu normu un viņš tiktu pielaists startam."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!