Mūsdienās, kad filmēt var kaut ar jebkuru mobilo tālruni, superauto avārijas tiek iemūžinātas visai bieži. Galvenokārt jau tāpēc, ka superauto ikdienā nenākas bieži redzēt, un aculiecinieki cenšas tos iemūžināt kā statiskus, tā braucošus. Amerikāņu izdevums apkopojis 10 pēdējā laika spilgtākās superauto avārijas un misēkļus, kas iemūžināti video.

"Dodge Viper" nolido no kraujas


Šajā video "Dodge Viper" pa kalnu ceļa serpentīniem sacenšas ar "Ferrari 355". Tomēr amerikāņu superauto vadītājs kādā no līkumiem nesavalda savu spēkratu un nolido no kraujas. Tiek ziņots, ka "Dodge Viper" piezemējies ar riteņiem gaisā, un autovadītājs no tā izlīdis paša spēkiem.

"Nissan GT-R" apļveida kurstojumā aizlido taisni


Apdzīt milzīgā ātrumā kādu, kurš jau apdzen kādu citu? Jā, tā izdarīja kāds "Nissan GT-R" vadītājs, kurš šo pārgalvīgo manevru noslēdza, apļveida krustojumu izbraucot taisni.

"Ferrari 458" vadītājs uzbrauc policista pēdai


Ne visi misēkļi ar jaudīgiem superauto ir lielā braukšanas ātrumā. Kādam "Ferrari 458 Italia" autovadītājam Ņujorkā nepatika, ka policists viņam raksta protokolu par spēkrata novietošanu neatļautā vietā. "Ferrari" vadītājs vēlējās pamest notikuma vietu, bet uzbrauca policista pēdai. Tiek ziņots, ka policists lecīgo superauto vadītāju iesūdzējis tiesā morālās kompensācijas pieprasīšanai.

Bulgārs ar "Ferrari" ietriecas buldozerā


Kāds bulgārs izcēlies ar savu "Ferrari California" rodsteru. Traucoties pa vienas no nabadzīgākajām Eiropas valsts ielām, viņš pagriezienā nesavalda spēkratu un ietriecas ceļa malā stāvošajā buldozerā.

Sadauza svaigi iegādātu "Ferrari"


Lai arī šajā apkopojumā ir vairākas "Ferrari" superauto avārijas, šī izceļas ar kādu traģikomisku faktu – autovadītājs to bija iegādājies tikai kādu stundu pirms avārijas. Vēl neapradis ar tik jaudīgu spēkratu, autovadītājs uz slapja asflata seguma zaudēja kontroli pār savu "Ferrari" un ietriecās drošības barjerā.

Piedzēries krievs sadauza 'Bentley'


Kādā brīvdabas pasākumā piedzēries un treniņbiksēs tērpies krievs nolēma parādīt visiem "klasi" ar savu grezno "Bentley Continental GT" kupeju. Turpat zālītē vēlējās "uzgriezt saules", bet ar virsbūves aizmugurējo daļu trāpīja pa citu spēkratu. Rezultāta izdauzīts lukturis un nolauzts buferis. Pats autovadītājs sarūgtināts gan neizskatījās.

Pārāk šerps pagrieziens ar "Lamborghini"


Pie luksofora sarkanā signāla stāv "Lamborghini". Sauss un saulains laiks. Pilsētas satiksme. Tomēr pagrieziens krustojumā "Lamborghini" vadītājam izrādījās pa šerpu – gandrīz pabeidzis nogriešanās manevru pa kreisi, "Lamborghini" apgriezās ap savu asi un ietriecās citos spēkratos.

Edijs Grifins sadauza ekskluzīvo "Ferrari Enzo"


Amerikāņu aktieris un komiķis Edijs Grifins kādas savas jaunākās filmas reklamēšanas pasākumā sadauzīja ekskluzīvo "Ferrari Enzo" superauto. Un tas nebija nekāds reklāmas triks! Tiek ziņots, ka šis "Ferrari" flagmanis netika norakstīts, bet gan atjaunots.

"Bugatti" iebrauc sālsūdenī


Liela skāde sanāca kādam "Bugatti" īpašniekam, iebraucot sālsūdenī Teksasas štatā. Pats autovadītājs apgalvo, ka viņš centies izvairīties no sadursmes no pēkšņi priekšā izlidojušā pelikāna. Cik zināms, šis "Bugatti" joprojām nav saremontēts, bet tā īpašnieks par sālsūdens saēsto superauto prasa bargu naudu, jo "tā taču ir interneta zvaigzne".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!