Foto: Publicitātes foto

Pirmais "Audi" "plug-in" hibrīda automobilis "A3 Sportback e-tron" tagad pieejams pasūtīšanai Eiropā. Apmēram 410 "Audi" dīleru centru visā Eiropā, ieskaitot vismaz 105 Vācijā, sāk pārdot "A3 e-tron" ar sākuma cenu 37 900 eiro Vācijas tirgū.

"Audi A3 Sportback e-tron" piedāvājumā ir arī individuāla uzlādes stacijas uzstādīšana un pārbaude, īpašās "e-tron plus" un "green" aprīkojuma paketes. Pirmie kompaktie elektroautomobiļi nonāks pie saviem jaunajiem īpašniekiem šoziem.

"Audi A3 Sportback e-tron" aprīkots ar 1.4 TFSI benzīna dzinēju un elektromotoru, kas nodrošina kompaktajam automobilim 204 ZS kopējo jaudu.

Pēc NEDC "plug-in" hibrīdautomobiļu standartu datiem, "A3 Sportback e-tron" degvielas patēriņš ir tikai 1,5 litri uz 100 kilometriem un CO2 izmešu daudzums – 35 grami uz kilometru. Darbojoties tikai ar elektrību automobilis var nobraukt 50 kilometrus un kombinētā režīmā – vairāk nekā 900 kilometrus.

Nākotnē ikvienā "e-tron" dīleru centrā būs pieejama arī uzlādes stacija, kuru pat pēc automobiļa iegādes varēs izmantot "e-tron" pircēji.

"Audi A3 Sportback e-tron" var ātri uzlādēt stacijā dīleru centrā, publiskā uzlādes stacijā vai mājās. Izmantojot pēdējo no minētājām iespējām, "Audi" Vācijā piedāvā individuālu uzstādīšanas servisu – tehniķis pārbaudīs elektroinstalāciju klienta mājās, pielāgos to un uzstādīs drošu un ērti lietojamu uzlādes staciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!