Foto: Publicitātes foto

"WESS Auto Grupas" autosalons "Lexus Riga Airport" atklājis auto salonu pēc rekonstrukcijas, kas veidots pēc "Lexus" starptautiskā koncepta "Experience Amazing" un ir saskaņā ar globālajām "Lexus" zīmola dizaina vadlīnijām.

Jaunais "Lexus" zīmola koncepts ir daudz modernāks un mūsdienīgāks, kā arī vērsts uz jaunāko tehnoloģiju izmantošanu gan jaunu auto modeļu izstrādē, gan klientu apkalpošanas kultūrā.

Artjoms Jerņevs, "Lexus Riga Airport" izpilddirektors: "Jaunais salona koncepts veidots tā, lai klientam būtu maksimāli ērti iepazīties ar auto un servisa pakalpojumu piedāvājumu, izvēlēties vai konfigurēt sev vēlamo auto modeli – tā interjeru, papildaprīkojumu un citus elementus, izmantojot modernākās tehnoloģijas un vienojoties par izdevīgākajiem nosacījumiem."

"Mēs mērķtiecīgi strādājam, lai kļūtu par labāko autosalonu Latvijā, attīstot un pilnveidojot pakalpojumus. Mēs esam ceļā uz pilnību – pērn ir izdevies sasniegt labus rezultātus — Latvija joprojām veido lielāko "Lexus" zīmola pārdošanas tirgus daļu starp visām Eiropas valstīm," uzsver Jerņevs.

"Lexus Riga Airport" ir "WESS Auto Grupas" tīkla autosalons, kas ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā un darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. Autorizētais "Toyota" un "Lexus" dīleris, kā arī autorizētais BMW un "Honda" serviss. WESS ir pirmais Latvijā autorizētais "Lexus" dīleris – darbojas kopš 2001. gada. "Lexus Riga Airport" autosalons tika izveidots 2007. gadā un ir pirmais ekskluzīvais "Lexus" autosalons Ziemeļeiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!