Foto: Publicitātes foto

Šogad Drošas Braukšanas Skolas (DBS) un "Statoil Fuel Retail Latvia" rīkotajam trešajam ikgadējam Latvijas ekorallijam "XL bāka" pieteicās rekordliels dalībnieku skaits – 90 ekipāžas. Trīs gadu laikā šis ir lielākais
saņemto pieteikumus skaits, un tas nozīmē, ka akcijas, kuras mērķis ir parādīt, ka ar automašīnu var ērti un ekonomiski ceļot, popularitāte pieaug.

Ņemot vērā to, ka ekipāžu skaits ir ierobežots, no visiem pieteikumiem tika izlozētas 50 ekipāžas, kas startēs rallijā un cīnīsies par ekonomiskākā braucēja titulu. Organizatori cer, ka tās ekipāžas, kuras netika izlozētas, arī nākamgad pieteiksies un būs gatavas startēt.

Sacensību dalībnieki startēs sestdien, 3. augustā, pasākuma organizētāju noteiktajā laikā, degvielas uzpildes stacijā "Statoil Sloka", Jūrmalā, pie ceļa A10 Rīga – Ventspils. Dalībnieki startā tiks gaidīti ar pilnu degvielas bāku.

Šogad ekorallijā "XL Bāka" startēs: Māris Kazāks, Denis Evins, Jānis Upītis, Ivars Razminovics, Normunds Liņķis, Jānis Bite, Kit Obuhov, Eduards Černobajs, Alvils Brants, Ieva Irkle, Ints Plaudis, Baiba Dobele, Jānis Bērziņš, Dainis Tillers, Arturs Danga, Edgars Podgornijs, Uldis Novickis, Ģirts Celmiņš, Kaspars Smilga, Andis Dzeguze, Jānis Sprenne, Aigars Vītoliņš, Vladislavs Apsītis, Matrosovs, Dāvis Vanags, Edgars Balodis, Lotārs Revizors, Vivita Vīksna, Jeļena Ivanova, Mārtiņš Švāns, Ineta Laiviņa, Krista Prauliņa, Aija Lāce, Aleksejs Mjaliks, Aiga Kaļva-Avotiņa, Jānis Černajs, Ģirts Zemītis, Kārlis Auza, Agnese Sevastjanova, Linda Gūtmane, Dace Rutule, Mārtiņš Šteinbergs, Alvis Prancāns, Didzis Dzelzkalejs, Kristaps Rozenbahs, Jānis Ivanovs, Māris Dārznieks, Aleksandrs Matrosovs, Dāvis Vanags, Edgars Balodis, Kirill Busygin, Juris Rūtenbergs un Līga Čalpa.

Ņemot vērā lielo atsaucību, organizatori aicina dalībniekus būt lojāliem un atteikšanās gadījumā ziņot, lai citiem interesentiem, kas netika izlozēti, sniegtu iespēju piedalīties. Atteikšanās un jautājumu gadījumā zvaniet pa tālruni 67450430.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!