Foto: Publicitātes foto

Latvijas slavenākā boksera Maira Brieža līdzšinējais automobilis – "BMW X5 M50d" ar individuālās izvēles numurzīmi "BOXER" – pirmdien, 2. jūlijā, būs pieejams "Inchcape BMW Group" organizētajā izsolē Vācijas lielākajā auto izsoļu platformā autobid.de.

Brieža BMW sākumcena plānota 39 000 eiro. Izsoles sākums būs pulksten 10 pēc Centrāleiropas laika jeb pulksten 11 pēc Latvijas laika. Plānots, ka Brieža auto tiks izsolīts kā otrais, līdz ar to jau aptuveni trīs minūtes pēc izsoles sesijas sākuma ikviens autobid.de reģistrētais dalībnieks varēs sākt likt likmes.

Kamēr auto vēl nav pārdots, to var apskatīt BMW centrā "Inchcape Motors Latvia" Rīgā, kā arī piedāvāt savu cenu un nekavējoties iegūt automašīnu savā īpašumā, ja Briedi šī cena apmierina. Jaunais īpašnieks iegūs automobili ar visu "BOXER" numurzīmi.

Maira Brieža "BMW X5" ir ražots 2013. gadā, un tā odometra rādījums 2017. gada tehniskajā apskatē oktobrī bija 84 tūkstoši kilometru.

"BMW X5 M50d" (F15 – rūpnīcas indekss) ir aprīkots ar trīslitru sešcilindru dīzeļdzinēju. Šis motors ar trim turbīnām attīsta 381 zirgspēku un 740 ņūtonmetrus, ļaujot apvidniekam no vietas līdz 100 km/h paātrināties 5,3 sekundēs. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš šim sportiskajam apvidniekam ir 6,7 litri dīzeļa uz 100 km.

Iepriekšminēto parametru – 2013. gada un līdz 100 tūkstoš kilometru nobraukuma – "BMW X5 M50d" lietoto auto tirgū maksā no 35 līdz 55 tūkstošiem eiro, liecina Eiropā lielākā transportlīdzekļu pārdošanas sludinājumu portāla Mobile.de datubāze.

Savukārt pats Briedis turpmāk brauks ar jaunu BMW 6. sērijas "Gran Turismo" versijā "630d xDrive" – šis pilnpiedziņas automobilis ir aprīkots ar 250 ZS jaudīgu trīslitru dīzeļdzinēju. BMW 6. sērijas "Gran Turismo" (G32 – rūpnīcas indekss) ir ideoloģiskais pēctecis līdzšinējam 5. sērijas "Gran Turismo" (F07).
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!