Foto: Publicitātes foto

"Nissan" plašais automobiļu modeļu klāsts tagad ir papildināts ar jauno hečbeku "Micra", kas ir ieradies pie "Nissan" dīleriem Latvijā. Jaunā "Nissan Micra" cena Latvijā ir, sākot no 12 400 eiro.

Pilnīgi jaunā "Nissan Micra" ir pilsētas automobilis ar drosmīgu dizainu, jau standarta aprīkojumā ir bagātīgi aprīkots ar modernām tehnoloģijām un ir radīts tieši klientiem Eiropā.

Jaunā "Nissan Micra|" ir garāka, platāka un zemāka par iepriekšējās paaudzes "Nissan Micra" versijām, un šo automobili īpaši pievilcīgu padara tā atlētiskais un izteiksmīgais izskats, ko skārušas ievērojamas pārvērtības.

Arī automobiļa salonā jūtama moderna gaisotne. Mīkstie, taustei patīkamie automobiļa salona apdares materiāli divos toņos ir jau "Micra" standarta aprīkojumā, un jaunās "Micra" pircējus priecēs arī iespēja personalizēt tās eksterjera un interjera dizainu, lai pielāgotu šo automobili atbilstoši tieši savam individuālajam stilam.

"Jaunajā "Nissan Micra" ir daudz tehnoloģiju, kas uzlabo drošību, sniedz komfortu un nodrošina praktiskumu, un tā šobrīd piedāvā vairāk drošības tehnoloģiju nekā jebkurš cits "Nissan" pilsētas automobilis iepriekš. Mēs koncentrējamies uz to, ko klienti vēlas šodien un nākotnē, un mūsu mērķis ir atgūt "Micra" vietu sava segmenta populārāko automobiļu modeļu vidū," norāda Marguss Miks, "Nissan Nordic Europe" vadītājs Baltijas valstīs.

Jaunajā "Nissan Micra" jau standarta aprīkojumā ir ietvertas tādas modernas tehnoloģijas kā, piemēram, inteliģentā nejaušas braukšanas joslas maiņas novēršanas palīgsistēma, automātiskās tuvās un tālās gaismas, inteliģentā ārkārtas bremzēšanas sistēma un citas. Savukārt, piemēram, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma ir pieejama jau, sākot no "Acenta" aprīkojuma līmeņa.

Jaunā "Nissan Micra" ir būvēta uz pārveidotas Nissan "V" platformas versijas, un tā ir pirmais "Nissan" vieglais pasažieru automobiļa modelis, kas tiek ražots "Renault-Nissan" alianses partnera "Renault" rūpnīcā Flinsā, Francijā. Tādējādi "Micra" ražošana pēc septiņu gadu pārtraukuma atkal atgriežas Eiropā – reģionā, kur šim "Nissan" automobiļa modelim ir ļoti plašs klientu loks.

Jaunās "Nissan Micra" dzinēju klāstā ir iespējams izvēlēties starp 0,9 l trīs cilindru dzinēju ar turbīnu, kas nodrošina 90 ZS jaudu, tikpat jaudīgu 1,5 l dīzeļdzinēju vai viena litra benzīna atmosfērisko dzinēju ar 70 ZS jaudu. Visas jaunās "Nissan Micra" versijas ir pieejamas ar piecu pārnesumu manuālo pārnesumkārbu, un jaunās "Micra" vidējais degvielas patēriņš ir, sākot no tikai 3,2 l/100 km.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!