"Mercedes-Benz" pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē prezentējis neparastu skulptūru "Rising Car", kas demonstrē virzienu, kādā attīstīsies šīs markas automobiļu eksterjera dizains. Skulptūras tapšanā iesaistījušies autoražotāja dizaina studijas no Vācijas, Itālijas, ASV, Japānas un Ķīnas.

Kā preses paziņojumā norāda "Mercedes-Benz" dizaina nodaļas vadītājs Gordons Vageners, skulptūras tapšanā dizaineri to centušies padarīt maksimāli līdzīgu automobilim, izgatavojot to no kausēta sudraba un pārklājot to ar spīdīgu audumu. "Kompānijas dizaineri demonstrē savu vīziju par "Mercedes-Benz" jauno stilu, kas sevī apvieno harmoniju un kaisli," presei norāda Vageners.

Jāatzīmē, ka "Rising Car" skulptūra nav koncepts kādam konkrētam gaidāmajam sērijveida modelim. Pēc provizoriskas informācijas, pirmais "Mercedes-Benz" automobilis, kas būs ieturēts Detroitā prezentētās skulptūras dizaina stilā, būs nākamās paaudzes "CLS" modelis. Tā prezentācija gaidāma gada otrajā pusē.

Piedāvājam noskatīties video ar "Mercedes-Benz" auto skulptūru. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Apskati lietotu "Mercedes-Benz" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!