Foto: Publicitātes foto

No "Jaguar Land Rover" rūpnīcas Lielbritānijā ļaundari nozaguši automobiļu motorus 3,5 miljonu eiro vērtībā. Zagļi vēlā vakarā iebrauca rūpnīcas teritorijā un izveda vienu vilcēja piekabi ar spēka agregātiem, bet vēlāk atgriezās vēl pēc otrās piekabes, raksta "Birmingham Mail".

Zagļi savam darbiņam izmantoja zagtu kravas vilcēju, ar kuru nemanīti iekļuva vienā no rūpnīcas teritorijas sagādes zonām aptuveni pusvienpadsmitos vakarā. Izbraucot no teritorijas, sargam viņi uzrādījuši viltotas pavadzīmes.

Notikušais esot iemūžināts videonovērošanas kamerās. Zagļu operācija aizņēmusi tikai sešas minūtes. Aptuveni pēc divām stundām viņi atgriezušies pēc otrās piekabes un tieši tādā pašā veidā to izveduši no rūpnīcas teritorijas.

Pēc kāda laika policija atradusi zagto kravas vilcēju, tomēr piekabes ar automobiļu motoriem pagaidām nav atrastas. Turklāt "Jaguar Land Rover" ir izsludinājis naudas balvu tam, kurš sniegs jebkādu noderīgu informāciju, kas ļautu nozagtos motorus atrast.

Kā atgādina "Birmingham Mail", līdzīga motoru zādzība no šīs rūpnīcas bija notikusi vēl pirms trim gadiem. Toreiz garnadžu guvums bijis aptuveni miljona eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!