Latvijas "Mercedes-Benz" klubs šogad jau 12. gadu pēc kārtas rīko starptautisko pasākumu "Luxury of Mercedes-Benz Coupes", kurš tradicionāli notiek septembra otrajā nedēļas nogalē, kas šogad ir 9. un 10. septembrī.

"Luxury of Mercedes-Benz Coupes" ir starptautisks pasākums, un pagājušajā gadā tajā piedalījās dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas. Pagājušā gada pasākumā piedalījās 190 dalībnieki, kuri atbrauca ar 86 "Mercedes-Benz" automobiļiem. Tie bija kā 70. gadu klasiskie automobiļi, AMG izpildījuma "Mercedes-Benz", tā arī ikdienā uz ceļiem bieži sastopamie "Mercedes-Benz".

Pasākuma mērķis ir pulcināt kopā "Mercedes-Benz" automobiļu īpašniekus un entuziastus, un kopīgā kolonnas braucienā doties pa skaistām Latvijas vietām uz kādu no Latvijas pilīm. Šogad pasākums tiks atklāts Rīgā, Krasta ielā 34, SIA "Domenikss" telpās, un vēlāk pasākuma dalībnieki policijas pavadībā vienotā kolonnā dosies uz Igates pili, kur notiks pasākuma galvenā daļa.

Pasākuma neatņemama sastāvdaļa ir Sarkanā paklāja šovs, kur katram "Mercedes-Benz" auto īpašniekam ir iespēja izbraukt uz sarkanā paklāja un visiem pastāstīt, ar ko unikāls ir tieši viņa "Mercedes-Benz". Lai gan pasākumā īpaši tiek izceltas kupejas – divu durvju "Mercedes-Benz" automobiļi, tomēr pasākumā piedalās visa veida "Mercedes-Benz" automobiļi, kuri izbrauc uz sarkanā paklāja, lai cīnītos par balvām katrs savā nominācijā.

Latvijas "Mercedes-Benz" kluba (MBClub.lv) pasākumu atbalsta arī markas oficiālais izplatītājs SIA "Domenikss".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!