Tirdzniecībā Latvijā nonācis "Dacia Sandero Stepway" modelis, kas šodien tika paradīts presei "Mūsa Motors Rīga" salonā. "Stepway" ir jau pazīstamā "Dacia Sandero" hečbeka paaugstinātas pārgājības versija. Automobiļa cena Latvijā ir no 7700 latiem.

No standarta hečbeka "Stepway" atšķiras ar paaugstinātu klīrensu (plus 20 mm), melnas un virsbūves krāsas komponējuma buferiem, miglas lukturiem un jumta reliņiem. Tāpat automobilim ir melnas lukturu uzlikas, hromēta līstīte radiatora dekoratīvajam režģim un 16 collu riteņi.

Visādi citādi "Stepway" modifikācija atkārto jau pazīstamo "Dacia Sandero". Neskatoties uz paaugstināto klīrensu un pozicionējumu braukšanai pa sliktākiem ceļiem, "Stepway" joprojām saglabā priekšpiedziņas komponējumu. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 320 litri, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu gadījumā – 1200 litri.

"Dacia Sandero Stepway" klientu izvēlei tiek piedāvāti divi 1,6-litru dzinēji – benzīna motors ar 90 zirgspēku jaudu un "dCi" dīzeļdzinējs ar 70 ZS. To vidējais degvielas patēriņš ir attiecīgi 7,6 un 5,3 litri uz 100 km. Versijā ar dīzeļmotoru "Stepway" CO2 izmeši izplūdē ir tikai 140 grami uz kilometru, kas ļāvis šai modifikācijai piešķirt "Dacia eco2" simbolu.

Līdzīgi kā citiem "Dacia" modeļiem, arī šim ir triju gadu vai arī 100 000 km nobraukuma garantija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!