Kompānija "SEAT" turpina produktu gammas paplašināšanu ar jau trešā veida "Ibiza" modeļa virsbūvi – universālu "ST". Tirdzniecībā Latvijā pie "SEAT" oficiālā dīlera "Auto Halle" šo mazās klases universāli var iegādāties, sākot ar 12 190 eiro.

Ar 4,23 metru kopgarumu "Ibiza ST" ir par 18 cm garāka nekā piecu durvju hečbeka versija. Minimālais bagāžnieka tilpums ir 430 litri, un to var palielināt, pakāpeniski salokot aizmugurējā sēdekļa atzveltni, rezultātā iegūstot 1164 litru bagāžnieka ietilpību.

Universālis pieejams ar trīs benzīna un trīs dīzeļa motoriem. Dzinēju jauda ir no 70 līdz 105 zirgspēkiem. Jaunais 1,2-litru TSI turbopūtes benzīna dzinējs attīsta 105 zirgspēku jaudu un nodrošina 5,3 litru vidējo patēriņu uz 100 km. Tieši šādu "SEAT Ibiza ST" modifikāciju izmēģinājuma braucieniem piedāvā "SEAT" dīleris "Auto Halle".

Tāpat pircējiem tiks piedāvāta lētāka "Ibiza ST" versija ar pazīstamo 1,4-litru benzīna motoru (85 ZS), kā arī vislētākā bāzes versija ar 1,2-litru atmosfērisko dzinēju. TDI dīzeļdzinēju saimi "SEAT" modelī pārstāv jaunais 1,2-litru motors, kā arī 1,6-litru TDI, kura parametri līdzinās agrākajam 1,9-litru TDI motoram, taču ar labākiem ekonomiskajiem un ekoloģiskajiem rādītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!