Foto: Reuters/Scanpix

Atlikušās automobiļu raidījuma "TopGear" sērijas tiks pārraidītas šovasar, paziņojusi britu raidsabiedrība BBC. Tām ēterā bija jānonāk martā, bet atstādinātā raidījuma vadītāja Džeremija Klārksona dēļ to pārraide tika atlikta.

Tomēr šīs atlikušās "TopGear" sērijas atšķirsies ar to, ka tajās nebūs studijā filmēto skatu ar raidījumu vadītājiem un klātesošajiem apmeklētājiem. Šos studiju skatus "TopGear" filmē dažas dienas pirms sērijas nonākšanas ēterā. Klārksona atstādināšanas laikā pārējie raidījuma vadītāji – Ričards Hamonds un Džeims Mejs – atteica BBC piedāvājumu filmēt studijas skatus bez Klārksona.

Tomēr ar šīm pēdējām 22. sezonas trim sērijām "TopGear" nebeigs savu pastāvēšanu. BBC meklēs jaunu raidījuma vadītāju. Pagaidām nav zināms, vai Hamonds un Mejs nolems palikt "TopGear" raidījuma komandā vai arī dosies līdzi Klārksonam uz jauno programmu, kuru solījis izveidot.

Jau ziņots, ka BBC paziņoja par Klārksona atlaišanu no "TopGear" vadītāja amata. Šāds lēmums tika pieņemts pēc izmeklēšanas, kurā tika noskaidrots, ka Klārksons verbāli un fiziski uzbrucis producentam Oisinam Timonam laicīgi nesarūpētu silto vakariņu dēļ pēc nogurdinošas darbadienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!