Austrāliešu motokrosa braucējs Bleiks Viljams publicējis video ar savu asins stindzinošo piedzīvojumu – trenējoties tuksneša smiltīs, lēcienā pēc kāpas viņš pamanīja "Jeep" apvidnieku ekspedīciju, kuru noteikti nebija plānojis tur ieraudzīt... Rezultātā nācās piezemēties uz viena no džipiem.

Kā redzams video, kas iemūžināts ar videokameru, kas piestiprinātā pie viņa ķiveres, Viljams ar vēl vienu motokrosistu strauji paātrinās, lai šķērsotu tuksneša kāpu palēcienā. Tiklīdz kāpa ir šķērsota un abi motociklisti ir brīvajā lidojumā, acu skatienam paveras trīs braucošo "Jeep" ekspedīcija.

Par laimi, motociklists neietriecās automobilī, bet piezemējās uz tā motora pārsega ar motocikla aizmugurējo riteni un spēja turpināt ceļu tā, it kā nekas nebūtu noticis. Pēc veiksmīgās iznākuma, Viljams izkliedza rupju saukli angļu valodā un parādīja izslietu vidējo pirkstu džipista virzienā.

Pēc apstāšanās motokrosists atgriezās pie liktenīgā "Jeep" automobiļa un papliķēja ar roku pa tā ielocīto motora pārsegu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!