Фото: Kadri no video

Cienījamā dziedātāja Alla Pugačova tiek uzskatīta par Krievijas estrādes primadonnu, un nesen māksliniece publiski devusi mājienu, ka par viņas pēcteci un šī titula nākamo nesēju varētu kļūt ukraiņu izcelsmes skatuves dīva Svetlana Loboda. Tiesa, ne visi gatavi viņai piekrist.

Šočos šobrīd pilnā sparā norisinās konkurss "Jaunais vilnis", kas pirms tam no 2002. līdz 2014. gadam ik vasaru notika Jūrmalā un pulcēja populārus mūziķus un bagātniekus. Pugačova savulaik tika dēvēta par festivāla patronesi, bet pēdējos gados viņas vārds ar konkursu vairs netiek saistīts.

Tiesa, Allas savulaik izpildītās kompozīcijas konkursā joprojām mēdz izskanēt, un šogad ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda kā viesmāksliniece uzstājusies "Jaunajā vilnī" ar Pugačovas hitu "Живи спокойно, страна" jaunos ritmos.

Loboda konkursa ietvaros "Instagram" tīklā arī padalījusies ar video, kurā Pugačova viņai dod savu svētību. Jāatzīmē, ka ukraiņu mākslinieci ar Krievijas primadonnu jau vairākus gadus vieno cieša draudzība, un Svetlana vienmēr uzsvērusi, ka Alla esot viņas elks un iedvesmas avots.

Lobodas publicētajā klipā Alla, atsaucoties uz dziesmas vārdiem, norāda – "dzīvo mierīgi, valsts, jo tev tagad ir vēl viena".

"Visi pārējie paliek ēnā. Piedod," piebildusi Pugačova, izraisot īstu smieklu vētru fonā. Daudzi pieņēmuši, ka māksliniece, tā sakot, Lobodu netieši pasludinājusi par nākamo estrādes primadonnu, un tas izraisījis zināmu mulsumu.

Pugačovas vārdi skaļi izskanējuši kaimiņzemes presē, liekot sabiedrībai gan viņu atbalstīt, gan arī dusmoties par Lobodas celšanu saulītē.

Tiesa, pati Alla par šo brēku tikai pasmējusies. Viņa kopā ar dziedātāju Laimu Vaikuli izveidojusi komisku klipiņu, kurā abas Jūrmalā pazobojas par spārnoto frāzi, kas izskanēja Lobodas video un izraisīja tik plašu ažiotāžu.

View this post on Instagram

ДамыСДюн #ДаМыСДюн

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Aug 27, 2019 at 11:07am PDT

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !