Foto: LETA

Pagājušā gada rudenī mazumtirdzniecības uzņēmums "Ikea" paziņoja par paplašināšanos Latvijā un šodien informējis, ka jaunā plānošanas un preču pasūtīšanas vieta Liepājā durvis pircējiem vērs 11. aprīlī. Klientu apkalpošanas vieta Liepājā ir mazāka formāta un veidota, lai piedāvātu viegli pieejamu atbalstu, plānojot un pasūtot individuāliem izmēriem un vajadzībām pielāgotus mājokļa labiekārtošanas risinājumus.

Kurzemes iedzīvotāji varēs vai nu pieteikties uz individuālām vizītēm pie plānošanas speciālistiem, vai arī tam īpaši paredzētās zonās ar darbinieku atbalstu paši plānot telpu iekārtojuma risinājumus un uzreiz tos pasūtīt saņemšanai klientu apkalpošanas vietā, kas atrodas tuvāk mājām.

Aptuveni 100 preces būs pieejamas tūlītējai iegādei un līdzņemšanai, piemēram, dažādas preces kārtības ieviešanai, trauki, rotaļlietas un interjera priekšmeti.

Arī Liepājā tiks sniegti visi "Ikea" pakalpojumi: piegāde, mērīšana, montāža, finanšu pakalpojumi un interjera dizains gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

Aptuveni 1000 kvadrātmetru lielā plānošanas un preču pasūtīšanas vieta atradīsies Ezermalas ielā 3c. Lielākā daļa platības būs atvēlēta ekspozīciju zālei.

Šī būs otrā klientu apkalpošanas vieta Latvijā. Kopš 2018. gada "Ikea" ir atvērts veikals Rīgā, kā arī tiešsaistes veikals. Savukārt Baltijas valstīs šī būs astotā klientu apkalpošanas vieta: vēl četras atrodas Lietuvā un divas – Igaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!